Over mij
238
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-238,bridge-core-3.0.9,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-896

Femke Kamps

 

– content creator –

Over mij

Mijn droombaan bestond nog niet toen ik in 1991 geboren werd. Het internet was nog maar nét uitgevonden toen ik voor het eerst met mijn ogen knipperde. Instagram zag zelfs pas voor het eerst het licht in mijn tienerjaren. Hierdoor heb ik met eigen ogen diverse platformen zien verrijzen, maar ook als een kaartenhuis in elkaar zien storten. Ik zag de mogelijkheden en kansen die deze platformen met zich meebrengen, maar ook de blunders en wist al snel: dáár wil ik iets mee doen.

 

Al van jongs af aan ben ik een verhalenverteller. Ik schreef korte verhalen voor iedereen die het maar wilde lezen (in alle eerlijkheid: alleen mijn moeder), en startte in 2007 als één van de eersten in Nederland een persoonlijke blog. Je zou kunnen zeggen dat ik een ‘influencer’ was vóórdat het cool was. Al vonden mijn leeftijdsgenoten het destijds vooral heel erg gek.

 

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de mogelijkheden van de digitale wereld. De verbinding, het visuele aspect, maar ook de grootsheid van het podium. Iedereen heeft een verhaal. En dat verhaal is het vertellen waard.

Wie ik ben? Mijn naam is Femke Kamps, afgestudeerd in Communication Design (MSc) en ik ben sinds 2015 werkzaam als freelance content creator en coördinator. Ik bedenk, creëer én bewaak de online contentstrategie voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Daarnaast tik ik met regelmaat een vlot stuk of interview voor diverse magazines. Ik woon met mijn man Roy, zoon Flinn en kat Wikkie in Rosmalen en zet mijn zachte G graag in om nigiri (want: verslaafd aan sushi) te bestellen.

 

Met content op maat mensen enthousiasmeren voor een merk, is waar ik blij van word. Of dit nu gaat om een creatieve tekst met een knipoog of het uiteenzetten van een krachtige contentstrategie. Als woordenmetselaar zorg ik ervoor dat jouw communicatie staat als een huis, maar ook dat deze wordt voorzien van kleurrijke slingers. Daarnaast sta ik bekend om mijn oog voor beeld en creatieve visie.

 

Is die laptop eenmaal dichtgeslagen? Dan is de kans groot dat mijn inner Bourgondiër haar weg heeft gevonden naar de binnenstad om bij te kletsen met vriendinnen onder het genot van een drankje. Al is een bioscoopbezoek of het verslinden van de zoveelste serie ook een goede kanshebber. Geluk zit immers in een klein hoekje, en soms komt dit neer op neerploffen op onze hoekbank. Daarnaast heb ik een grote liefde voor New York City, fotografie en carpool karaoke. Jij bent ook niet perfect.