Femke Kamps | Over mij
238
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-238,_masterslider,_msp_version_3.5.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Femke Kamps

 

– content creator –

Over mij

Je verwacht hier waarschijnlijk een tekst waarin ik vertel dat ik van jongs af aan al droomde om freelance content creator en coördinator te worden. Dat zou een leugen zijn. Mijn beroep bestond namelijk nog niet toen ik geboren werd. Nee, ook nog niet toen ik op de basisschool zat. In mijn tienertijd diende de eerste social media platformen zich pas aan. En dat vond ik maar wát interessant.

 

Fun fact: in 2007 startte ik als één van de eersten in Nederland een persoonlijke blog. Je zou kunnen zeggen dat ik een ‘influencer’ was vóórdat het cool was. Al vonden mijn leeftijdsgenoten het destijds vooral heel erg gek.

Wie ik ben? Mijn naam is Femke Kamps, afgestudeerd in Communication Design (MSc) en ik ben sinds 2015 werkzaam als freelance content en coördinator voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Ik woon met mijn man en kat in Den Bosch en zet mijn zachte G graag in om nigiri (want: verslaafd aan sushi) te bestellen.

 

Met content op maat mensen enthousiasmeren voor een merk, is waar ik blij van word. Of dit nu gaat om een creatieve tekst met een knipoog of het uiteenzetten van een krachtige contentstrategie. Als woordenmetselaar zorg ik ervoor dat jouw communicatie staat als een huis, maar ook dat deze wordt voorzien van kleurrijke slingers. Daarnaast sta ik bekend om mijn oog voor beeld en creatieve visie.

 

Is die laptop eenmaal dichtgeslagen? Dan is de kans groot dat mijn inner Bourgondiër haar weg heeft gevonden naar de binnenstad om bij te kletsen met vriendinnen onder het genot van een drankje. Al is een bioscoopbezoek of het verslinden van de zoveelste serie ook een goede kanshebber. Geluk zit immers in een klein hoekje, en soms komt dit neer op neerploffen op onze hoekbank. Daarnaast heb ik een grote liefde voor New York City, fotografie en carpool karaoke. Jij bent ook niet perfect.