Femke Kamps | Over mij
238
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-238,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Femke Kamps

 

– content creator –

Over mij

Mijn naam is Femke Kamps, afgestudeerd in Communication Design (MSc) en fervent stukjestikker voor zowel print als online. Als zesjarig meisje stond ik in de supermarkt altijd al te snuffelen tussen de nieuwste tijdschriften en deze gewoonte heb ik tot op heden niet afgeleerd. Verdwalen in mooie stukken en het ontdekken van alle nieuwigheden op online gebied, is het liefst wat ik doe.

 

Ik woon met mijn vriend en kat in Den Bosch en zet mijn zachte G graag in om nigiri (want: verslaafd aan sushi) te bestellen. Met content op maat mensen enthousiasmeren voor een merk, is waar ik blij van word. Of dit nu gaat om een creatieve tekst met een knipoog of het uiteenzetten van een prikkelende contentstrategie. Als woordenmetselaar zorg ik ervoor dat jouw communicatie staat als een huis, maar ook dat deze wordt voorzien van kleurrijke slingers. Daarnaast sta ik bekend om mijn oog voor beeld en creatieve visie.

 

The only way to do great work, is to love what you do, heeft Steve Jobs ooit gezegd. Iets waarop ik niets anders kan doen, dan enthousiast knikken vanachter mijn laptop.

Is die laptop eenmaal dichtgeslagen? Dan is de kans groot dat mijn inner Bourgondiër haar weg heeft gevonden naar de binnenstad om bij te kletsen met vriendinnen onder het genot van een drankje. Al is een bioscoopbezoek of het verslinden van de zoveelste serie ook een goede kanshebber. Geluk zit immers in een klein hoekje, en soms komt dit neer op neerploffen op onze hoekbank. Daarnaast heb ik een grote liefde voor New York City, fotografie en carpool karaoke. Jij bent ook niet perfect.