Fuck the quarterlife crisis
142
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-142,bridge-core-3.0.9,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-896

Femke Kamps

 

– content creator –

Fuck the quarterlife crisis

Waardevolle lessen waar je écht gelukkig van wordt

 

Twintigers maken in hun eerste volwassen decennium veel levensbepalende keuzes. Keuzestress, prestatiedruk en chronische twijfel zijn dan ook nooit ver weg. Niet gek dat het aantal twintigers met een burn-out bijna net zo hard stijgt als het aantal filters dat wordt gebruikt om elkaar online de loef af te steken. ‘Druk zijn is succesvol’ en ‘middelmatigheid is falen’ (toch?), dus de druk lijkt groter dan ooit. En dan heb je ineens een echte dip te pakken: de quarterlife crisis.

 

Fuck the quarterlife crisis is dé life guide voor twintigers. In vier overzichtelijke thema’s -social media, succes, relaties en geluk- zocht ik de antwoorden op moeilijke vraagstukken en uitdagingen waar twintigers mee worden geconfronteerd. Waarom is ‘druk zijn’ een synoniem voor ‘succesvol zijn’? Waarom kampen steeds meer twintigers met een burn-out? Hoe weet je of je op schema loopt? Maar ook: waarom is het zo verdomde moeilijk om als twintiger gelukkig te zijn? Of om tevreden te zijn? En… Waarom stel je deze vragen überhaupt aan jezelf? Inzichten van verschillende experts, coaches, wetenschappers en ervaringsdeskundigen vullen mijn eigen verhaal aan. Want: waarom lijkt het alsof anderen hun shit op orde hebben terwijl jij het niet eens voor elkaar krijgt om je bh bij je onderbroek te matchen?

 

Het resultaat is een praktische life guide met een knipoog voor twintigers, die bol staat van de herkenbare persoonlijke anekdotes, tips en inspirerende verhalen om succes, geluk en (bovenal) jezelf te vinden. Geschreven voor iedere twintiger die meer op schema loopt met het bingewatchen van haar favoriete serie dan qua leven.

 

Verkrijgbaar vanaf november 2017 voor €17,99 bij Bol.comAKOBrunaECIManagementboek.nl & Uitgeverij Thema. Verschenen bij/in o.a. RTL Nieuws, EenVandaag, Viva, Cosmopolitan en Editie NL.

 

fuck the quarterlife crisis femke kamps rtl nieuws millennials eenvandaag millennial editie nl cosmopolitan women's health