Social Media Workshops
295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-295,page-child,parent-pageid-261,bridge-core-3.0.9,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-896

Femke Kamps

 

– content creator –

Social media workshops

In een wereld waarin ‘online aanwezig zijn’ de norm is, is het cruciaal om te weten hoe je je onderscheidt. Wil je écht impact maken met je social media? Dan is het tijd voor een diepere duik. In mijn inspiratiesessies en workshop leer ik je niet alleen de kneepjes van diverse social media platforms, maar ook hoe je ze strategisch inzet om je doelgroep te bereiken én te activeren.

[masterslider id=”5″]

Samen verkennen we de vragen en behoeften van je doelgroep en hoe je daarop kunt inspelen. In een interactieve setting werken we toe naar een concrete en uitvoerbare strategie die past bij jouw doelen. Of je nu net begint of al ervaring hebt, ik zorg ervoor dat de workshop of lezing is afgestemd op jouw specifieke wensen en uitdagingen.

 

Interesse in een workshop of inspiratiesessie? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.