Masterclass Ondernemen
538
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-538,page-child,parent-pageid-525,bridge-core-3.0.9,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-896

Femke Kamps

 

– content creator –

Masterclass Ondernemen

Hoe kom je aan opdrachtgevers? Hoe bepaal je je tarief? Wanneer is het juiste moment om te beginnen met je onderneming? De 7-daagse Instagramcursus Masterclass Ondernemen voor beginnende content creators is jouw kickstart voor een succesvolle business. Freelance content creators Tedje van Gils en Femke Kamps (werkzaam voor o.a. KLM, Apple & Cosmopolitan) beantwoorden de meest prangende ondernemersvragen en bieden praktische tools en hands-on inzichten waarmee je direct aan de slag kunt. Let’s get started!

+ 7-daagse masterclass over ondernemen – volledig te volgen via Instagram  (15 – 20 min per dag)

+ E-book ‘Ondernemen voor beginnende content creators’ met hierin de stof die tijdens de cursus wordt besproken gebundeld

+ Handige downloads om je ondernemersavontuur een kickstart te geven (urenregistratie, uurtariefcalculator e.d.)

+ Exclusieve toegang tot de besloten Facebookgroep met andere (startende) ondernemers

+ Live Q&A met Tedje van Gils & Femke Kamps over ondernemen

+ t/m 28 februari 2019 toegang tot het materiaal

4 februari t/m 10 februari 2019

(Je hebt na afronding van de cursus nog t/m 28 februari 2019 toegang tot het account)

 

€59,95 (incl. BTW)

Stuur een DM en/of volgverzoek naar @masterclassondernemen dat je wilt meedoen. Wij sturen je een Tikkie en na ontvangst van jouw betaling word je toegelaten tot dit account.

Inhoud van de cursus

Dag 1: Acquisitie

Hoe kom je aan klanten als je net begint met je onderneming? Het is een van de meest gestelde vragen die we krijgen. En logisch ook, klanten komen nu eenmaal niet aanwaaien wanneer je achter je bureau blijft zitten. Of toch… Wij delen 7 manieren hoe je vandaag nog nieuwe klanten werft – offline en online. Ook delen we 3 handige netwerktips en dé trucs die wij toepassen om zichtbaar te worden bij de juiste opdrachtgevers.

Dag 2: Tarief bepalen

Yeah! Je hebt je eerste klant binnengehaald. Maar hoe bepaal je je tarief voor jouw diensten? Nu je ondernemer bent, moet je hierover onderhandelen. Hoe werkt dat eigenlijk? Wij delen 3 vragen die je aan jezelf moet stellen voordat je je tarief bepaalt.  Ook maken we je wegwijs in het landschap van uurtarieven, dagprijzen, projectprijzen en prijzen per artikel. Zo bezit jij de tools om de juiste prijs te bepalen voor jouw diensten.

Dag 3: Administratie

Als freelance content creator staat het misschien niet bovenaan je prioriteitenlijstje, maar een georganiseerde administratie is juist als ondernemer ontzettend belangrijk. We hebben het over de inschrijving bij de Kamer van Koophandel – de eerste stap naar je eigen onderneming – inkomstenbelasting, kwartaalaangifte en we delen handige tools die je verder helpen om je administratie op orde te houden. En last but not least: hoe bereid je je voor op de toekomst?

Dag 4: Social media

We all love social media, maar hoe zet je het in voor je eigen onderneming? Hoe bouw je een personal brand op en hoe zorg je ervoor dat je altijd iets interessants hebt om te posten? Op deze dag leg je de basis voor jouw online brand.

Dag 5: Plannen en organiseren

Ondernemen is plannen en organiseren. Je mag en kan je eigen tijd indelen, maar daardoor is het soms heel aantrekkelijk om je nog eens extra om te draaien in bed of te Netflixen als je even geen zin meer hebt om te werken. We geven je 7 tips om je dag effectief in te plannen. Werk je veel vanuit huis? In dit hoofdstuk lees je ook thuiswerktips waar je direct mee aan de slag kunt.

Dag 6: Mindset

Eigen baas zijn klinkt heel aantrekkelijk, maar het moet wel bij je passen. Ondernemen is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Kun je bijvoorbeeld tegen financiële onzekerheid? En word je er eigenlijk wel blij van om in je eentje te werken? Wij leggen 4 zaken voor waar iedere ondernemer mee te maken krijgt, maar bieden ook praktische tips om deze problemen te tackelen.

Dag 7: Live Q&A

Wat is er eigenlijk zo leuk aan ondernemen? En wat is er minder leuk? Tijdens de laatste dag van de Instagram Masterclass delen we onze persoonlijke ervaringen over het ondernemen. Ook gaan Tedje & Femke live (max. 24 uur lang terug te kijken) waarin we je de ruimte geven al jouw overige ondernemersvragen te stellen. Zo kun jij de verzamelde moed, inspiratie en ambitie transformeren in een succesvolle onderneming.