Creatief schrijven
291
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-291,page-child,parent-pageid-261,bridge-core-3.0.9,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-896

Femke Kamps

 

– content creator –

Creatief schrijven

Een verhaal dat je meteen grijpt, je aandacht vasthoudt en een lach op je gezicht tovert. Dat is waar creatief schrijven voor mij om draait. Op basis van interviews, een flinke dosis research en natuurlijk mijn eigen breinkronkels, schrijf ik verhalen die de lezer geboeid houden van de eerste letter tot de laatste voetnoot. Wil je jouw verhaal op een originele manier verpakt zien? Ik denk samen met je na over een originele invalshoek, klim in mijn pen en zet een tekst neer die je bijblijft.

[masterslider id=”1″]

Creatief schrijven doe ik onder andere voor mijn eigen blog en magazines zoals Cosmopolitan en Fashionchick Girls. Voor die laatsten schrijf ik lifestyleartikelen en verzorg ik de rubrieken zoals het maandelijkse Life Guide dossier. Ook vermaak ik elk schooljaar, in opdracht van Stationery Team, vele leerlingen met mijn content voor schoolagenda’s. Zo staan bijvoorbeeld de agenda’s van Hardwell, SuperTrash, Josh V en Franklin & Marshall bol van challenges, feiten en tips van mijn hand.

 

Jouw verhaal creatief onder woorden laten brengen? Bekijk hier een impressie van mijn diensten en tarieven of neem direct contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.