Social Media
296
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-296,page-child,parent-pageid-261,bridge-core-3.0.9,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-896

Femke Kamps

 

– content creator –

Social Media

Door het alsmaar veranderende online landschap, is het soms lastig om te overzien welk kanaal past bij jouw merk. Ik help je een prikkelende en praktische contentstrategie op te zetten die past bij jou en jouw organisatie. Niet blindweg met een Instagram of YouTube beginnen omdat het ‘moet’, maar omdat het past. Als online coördinator werk(te) ik in opdracht van merken als Alliantie Digitaal SamenlevenShoeby, Gusto Media (DUIN & Cruquius), Almere City Marketing & EMTÉ Supermarkten.

[masterslider id=”4″]

Mijn hart en specialisatie liggen ongetwijfeld bij Instagram. Wil jij weten hoe je vandaag nog jouw zichtbaarheid op Instagram vergroot? Hoe je een ijzersterk Instagramaccount opstelt dat direct de aandacht grijpt en content creëert die jouw volgers enthousiast maakt? Als Instagramexpert geef ik je de handvatten om een Instagramstrategie neer te zetten die impact maakt. Ontbreekt het je aan tijd, inspiratie of creativiteit? Geen probleem, ik neem het opstellen en inplannen van jouw Instagramposts graag voor je uit handen.

 

Ben jij klaar om het online podium te betreden? Bekijk hier een impressie van mijn diensten en tarieven of neem direct contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.