Copywriting
294
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-294,page-child,parent-pageid-261,bridge-core-3.0.9,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-896

Femke Kamps

 

– content creator –

Copywriting

Je hebt een fantastisch idee en ziet precies voor je hoe dat eruit komt te zien. Nu nog alles op papier zetten. Alleen: hoe breng je de boodschap over zodat je lezer die niet alleen begrijpt, maar er ook enthousiast van wordt? Ik breng je idee onder woorden. Dat doe ik op een manier die past bij jou, je bedrijf en je doelgroep. Samen komen we tot ijzersterke copy die je boodschap extra glans geeft.

[masterslider id=”3″]

Als copywriter ben ik o.a. werkzaam voor Apple, Shoeby en Gusto Media. Zo ben ik voor Apple verantwoordelijk voor de wervende teksten met betrekking tot e-mailmarketing, iTunes en Apple Music en software updates. Voor Shoeby denk ik achter de schermen mee over de tekstuele communicatie omtrent de socialmediakanalen, Shoeby Magazine en de Shoeby App (‘Stijlvol in één swipe’). In opdracht van Gusto Media ben ik voor Amvest verantwoordelijk voor de tekstuele uitingen met betrekking tot de projecten DUIN en Cruquius.

 

Benieuwd welk cadeaupapier ik gebruik voor het inpakken van jouw boodschap? Bekijk hier een impressie van mijn diensten en tarieven of neem direct contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.