SEO-proof webteksten
293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-293,page-child,parent-pageid-261,bridge-core-3.0.9,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-896

Femke Kamps

 

– content creator –

SEO-proof webteksten

Een aansprekende webtekst is essentieel om je boodschap over te brengen. Maar met alleen een goed klinkende letterbrij ben je er nog niet. Je wil natuurlijk wel dat die boodschap gelezen wordt. En laat Google nu vaak het startpunt zijn van een digitale speurtocht naar de spreekwoordelijke schatkist. Ik schrijf je webteksten zo dat niet alleen je lezer ze leuk vindt, maar de zoekgigant ook. Door relevante zoektermen in de teksten te gebruiken, laat ik zoekers vinden waar ze naar op zoek zijn: jouw website.

[masterslider id=”2″]

SEO-proof webteksten schreef ik onder meer voor Shoeby, Cosmopolitan, EMTÉ Supermarkten en 7DayRecharge. Uiteraard allen gedipt in roze glazuur. Een webtekst moet namelijk niet alleen goed vindbaar zijn, maar ook nog eens verleiden om aan te klikken tussen al die duizenden zoekresultaten.

 

Weten hoe ik jouw website net zo goed vindbaar maak als je kat die zich achter een transparant gordijn verstopt? Bekijk hier een impressie van mijn diensten en tarieven of neem direct contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.