Femke Kamps | Online coördinatie
296
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-296,page-child,parent-pageid-261,_masterslider,_msp_version_3.2.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Femke Kamps

 

– content creator –

Online coördinatie

Door het alsmaar veranderende online landschap, is het soms lastig om te overzien welk kanaal past bij jouw merk. Als content cöordinator kan ik je helpen om een prikkelende en praktische contentstrategie op te zetten die past bij jou en jouw organisatie. Niet blindweg met een kanaal als YouTube beginnen omdat het ‘moet’, maar omdat het past. Ik help je impact te maken met op maat gemaakte en verrassende content.

Als online coördinator heb ik in opdracht gewerkt van merken als Shoeby en EMTÉ Supermarkten. Voor deze opdrachtgevers was ik verantwoordelijk voor alle contentgerelateerde uitingen met betrekking tot de socialmediakanalen. Denk hierbij aan het maken van de contentplanning voor Facebook en Instagram, het bedenken en opzetten van online activaties, maar ook de operationele zijde zoals het schrijven van (SEO) webteksten. Als content coördinator en creator van Gusto Media ben ik verantwoordelijk voor alle contentgerelateerde uitingen met betrekking tot de socialmediakanalen van Amvest. Dit houdt in het maken van de contentplanning voor de projecten DUIN en Cruquius (Facebook+Twitter) en de uitvoering hiervan. Ook het schrijven van de nieuwsbrieven en het redigeren van blogs valt onder mijn verantwoordelijkheid.

Ben jij klaar om het online podium te betreden? Neem contact met me op.