Lezingen & workshops
295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-295,page-child,parent-pageid-261,bridge-core-3.0.9,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-896

Femke Kamps

 

– content creator –

Lezingen & workshops

Heeft je team een flinke boost nodig? Of wil je een slag slaan op het gebied van online? In de thema’s ‘inspiratie’ en ‘informatie’ geef ik lezingen en workshops afgestemd op jouw vraag en de groepssamenstelling.

 

Inspiratie

In mijn lezingen combineer ik mijn eigen ervaringen en de kennis die ik heb opgedaan bij het schrijven van mijn boek ‘Fuck the Quarterlife Crisis’. Geen Tsjakka-achtige taferelen, maar eerlijke verhalen waarin menigeen zich kan herkennen. Uiteraard met een flinke knipoog. Want tussen het bespreken van alle serieuze levensvragen door mag er best iets te lachen zijn. Er is volop ruimte om – liefst gênante – ervaringen te delen en elkaar een hart onder de riem te steken. Stiekem weten we namelijk allemaal niet waar we precies mee bezig zijn. En de boodschap is: dat hoeft ook niet.

[masterslider id=”5″]

Informatie

‘Iets’ doen met social media is allang niet meer genoeg om een online fanschare voor je bedrijf te creëren. In mijn workshops zorg ik ervoor dat iedereen leert hoe je social media als Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube inzet om je doelgroep te bereiken én te activeren. Samen bedenken we welke vragen je doelgroep heeft en hoe ze die het liefst beantwoord zien op social media. Dit doen we in een ontspannen sfeer waarin we samen tot een uitvoerbare strategie komen. Vooraf bespreken we je wensen, zodat ik de training precies kan afstemmen op je leerdoelen.

 

Interesse in een workshop of lezing? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.